Romance Cafe forums

All forums

Najsexipilnija kola na svetu  

views: 5171, replies: 31 LOCKED
total: 31, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 next page last page of 4
Post #1, page: 1
#1: 2004-06-24 00:15
Najsexipilnija kola na svetu.
Kazu Bmw..
Ima neku moc - linija,zvuk motora,prestizna marka,cena sporije pada..
Bmw asocira na sex..

Shta kazete na nove oshtre linije 3ke-5ce-6ce ?
Dobro 3ka se ocekuje 2005 ali se vec zna kakva ce biti..

Hteli su da odpuste inzinjera koji je projektovao
5cu sa novom linijom ali kad su skontali da je lik napravio novi bum stvari su se preokrenule..
donstalens (male, 27)
Seksepil se sastoji od 50% onoga sto imas i 50% onoga sto ljudi misle da imas.
page: 2
vodolija
#11: (2004-11-11 01:25)
voleo bih naci model ficka, stojadina i jugica, naravno umanjene i kavlitetne koliko je moguce za vetrinu.Ako mi ko moze pomoci, zahvaljujem se....

A mogao bi da kupis i nove gume?

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2004-11-11 02:15

vodolija is no longer member of Romance Cafe
Kelt29
#12: (2004-11-11 05:56)
Mercedes Benz SLR McLaren

www.mbusa.com/media/images/main/models/gallery/
photo_gallery/slr/coupe_11_main.jpg

uzivajte

Updated 1 time(s), Last update (Kelt29) 2004-11-11 05:58

Kelt29 is no longer member of Romance Cafe
#13: (2004-11-15 23:51)
super. "ajde sad pricajte o sexipilnim peglama, bojlerima, fudbalskim loptaama, serpama i traktorima a posle pokrenite temu "velicina auspuha"
zmajbgd (male, 34)
Obicna je moj omiljeni clan
#14: (2004-11-17 01:48)
ja ipak mislim kad bih pomesali sportivitet, confort, mesta, brzina, 4 vuce, a naj bitnije da bih odgovorijo na pitanje, taj auto treba da moze da skrene sa puta na svaki momenat!!!(znate zasto!)to sve zajedno bi ispalo kao neki porsche cayenne turbo koji za njega nema granica...!!!
thomas (male, 30)
GDE SU LEPE SKROMNE DEVOJKE???...
#15: (2005-02-07 01:12)
Evo jedno mestasce sa slikama exotik automobila. Formati slika su 1028x768 ili 1280x960
www.bwcyu.com/bwcserver2/15.htm

Ima svega, od Novog mustanga do novog AMG mercedesa a izmedju garnirano sa novim BMW, Audi, Jaguar, Hammer, itd.

Uzivajte!
HerojUlice2 (male, 40)
Originali mi zavide, bolje se prodajem od njih...
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
dobardan
#16: (2005-02-28 11:35)
Varburg..karavan,Tourist.
dobardan is no longer member of Romance Cafe
#17: (2005-06-27 14:37)
pozdrav svima,naj sexipolniji auto koji sam ja vozio
je RS2 audi /porse .Voziti se u njemu dize adrenalin do ludila eksra stabilno ponasanje.Voznja sa njim se moze porediti sa dobrim seksom.
karaburac (male, 40)
strastven,romantican
#18: (2005-09-24 22:11)
prijatelju, ne znam za audije, ali nesto sto mi se desilo prije jedno godinu nikako da zaboravim. Nisam ni znao da postoji automobil VECTOR, dok nije jedan ludak iz bijeljine dovezao tako nesto za neke crnogorce. Rijec je o veoma ogranicenoj kolicini, cini mi se da je 4 automobila godisnje kvota, malo sam se raspitao pa saznao, i taj auto ima ni manje ni vise nego 1200 KS. pomislite samo kako su bili zabezeknuti ovi u SUP-u kad ga je htio registrovati, koju tarifu da uzmu, kad tenk M84 sa oznakom TK2 nema toliko.
E to je sexipil, jedva sam ih izmolio, i dadose mi doduse samo na nekih 20-tak minuta da ga prodzandzim. izvukao je vjerovali ili ne ali 300 na putu prema pavlovica mostu, da prostite, u*ro sam se od straha. kad sam pogledao u kilometar sat, i preveo milje u km, odmah sam morao stisnuti onu srednju papucicu, frka bato.
Vozio sam stvarno mnogo ljutih masina, valjda sreca jer mi se rodjak trka, ali ovo je previse. Eh, da rekose, ali to nisam uspio da vidim da mu se motor steluje od valjda 600 do 1200 KS, pa ono podesis sebi. LUDILO
E koja ga sjedne u ta kola, nece izaci tako lako bez sex(ipila)-a
dandy (male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....
rebecca
#19: (2005-10-17 10:31)
uuuuuuuuuuuuuuuuu...pa ti nisi sigurno,,,probao ''ficu'' ,,,nisam ni ja ali mislim da je ''najsexipilnija'',,, öööö.....
rebecca is no longer member of Romance Cafe
#20: (2005-11-05 11:56)
da rebecca .. fica sa napisom 2fast4you
NBGD (male, 37)
posle zvucnog signala ostavite poruku ... :-)
total: 31, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 next page last page of 4
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis