Najsexipilnija kola na svetu.
prijatelju, ne znam za audije, ali nesto sto mi se desilo prije jedno godinu nikako da zaboravim. Nisam ni znao da postoji automobil VECTOR, dok nije jedan ludak iz bijeljine dovezao tako nesto za neke crnogorce. Rijec je o veoma ogranicenoj kolicini, cini mi se da je 4 automobila godisnje kvota, malo sam se raspitao pa saznao, i taj auto ima ni manje ni vise nego 1200 KS. pomislite samo kako su bili zabezeknuti ovi u SUP-u kad ga je htio registrovati, koju tarifu da uzmu, kad tenk M84 sa oznakom TK2 nema toliko.
E to je sexipil, jedva sam ih izmolio, i dadose mi doduse samo na nekih 20-tak minuta da ga prodzandzim. izvukao je vjerovali ili ne ali 300 na putu prema pavlovica mostu, da prostite, u*ro sam se od straha. kad sam pogledao u kilometar sat, i preveo milje u km, odmah sam morao stisnuti onu srednju papucicu, frka bato.
Vozio sam stvarno mnogo ljutih masina, valjda sreca jer mi se rodjak trka, ali ovo je previse. Eh, da rekose, ali to nisam uspio da vidim da mu se motor steluje od valjda 600 do 1200 KS, pa ono podesis sebi. LUDILO
E koja ga sjedne u ta kola, nece izaci tako lako bez sex(ipila)-a
dandy
(male, 25)
Ne trazim nista, samo se zezam....