Romance Cafe forums

All forums

Pozorisne predstave  

views: 3061, replies: 29
total: 29, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2005-05-25 21:54
Pozorisne predstave
Navedtite neki primer pozorisne predstave koju ste skoro odgledali a koja je na vas ostavila utisak(nadam se pozitivni)
sarmantan74 is no longer member of Romance Cafe
page: 3
#21: (2007-02-01 22:59)
Pozorisne predstave
Dugo putovanje u noc, Atelje 212.
Dobra i ''teshka'' predstava
Savrshen prikaz jedne rasturene porodice.
Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
triViALna
#22: (2007-02-03 01:52)
Pozorisne predstave
Scharfzüngig (perspicacious/sharp-witted)

Interpretacija lirskih dela François Villon-a (Le Grand Testament, Ballades en jargon) C. Rösner-a, uz pratnju pianista P. Asmuth-a vesto kombinovanima sa B. Brecht-Hommage by S. Storck & U. Raue.

Zvuci ultra klasicno, ali je poentirano bombasticno izvedeno...

triViALna is no longer member of Romance Cafe
#23: (2007-02-06 12:20)
Pozorisne predstave
..."Ljubav itd."... po romanu Džulijana Barnsa, u režiji Milene Pavlović
BDP

...Ironično i pomalo gorko vidjenje ljubavi...

Oliver: Zar svako od nas ne ispisuje roman svog života onako kao da se seća? Priča o našem životu nije autobiografija, uvek roman - to je prva greška koja se čini. Naša sećanja su tek još jedan trik.

Džil: Organizujete brak, štitite decu, starate se za ljubav, upravljate životom, samo ponekad zastanete i zapitate se: da li vi upravljate svojim životom ili on upravlja vama.

Stjuart: To što nešto želite može vas dovesti do toga da to i dobijete. Ako se desi da dobijete to što želite, hoće li to rešiti vaše probleme? Ne. Sada, kada postoje izgledi da povratim ono što sam nekada imao, jedan deo mene počinje da se pita koliko ja to zaista želim.

Eli: Odrasli su totalno sjebani. Zar ne? Mrzim kad se pretvaraju da ste njihovi dogod im to odgovara, a kad prestane da im odgovara, onda za njih više ne postojite...Totalno su sjebani.
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
#24: (2007-05-29 14:38)
Pozorisne predstave
Madlenianum - "Frida Kalo"

...Citat iz Fridinog dnevnika: "Kako da objasnim svoju ogromnu potrebu za nežnošću? Oni misle da sam ja bila surealist, ali ja to nikada nisam bila. Ja nikada ne slikam snove, ja slikam svoju sopstvenu realnost.''

Slike Fride Kalo su vremenske mašine, jedino mesto gde možemo da odigramo sve prošle živote i izlečimo se. Njene slike su dokaz da je želja glas kojim nam se obraća Bog. Njeno čelo je oltar. Predstava o Fridi Kalo je znak da smo ponovo stekli pravo na smisao i radost. Život Fride Kalo neizmerna je lepota ``onog što je istinito``. Igra posvećena Fridi je molitva koja pleše.
Sanja Domazet
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
Please note: VIP members do not see advertising
Jevdja
#25: (2007-05-30 01:16)
Pozorisne predstave
Позориште на Теразијама - Чикаго...

одличан мјузикл... треба га погледати...
Jevdja is no longer member of Romance Cafe
#26: (2007-06-05 13:59)
Pozorisne predstave
Pozorište Slavija
"JASMIN NA STRANPUTICI" -režija: Vladimir Lazić

...Iz svega izdvajam jednu misao:
Budućnost nemam a prošlost nikakva!
Bivše države, bivše lepotice,
bivše nežnosti, uspomene...
Beznadežno! Šta dalje?
Preporučujem ljubav!
Ko voli ljude živi u širokom prostoru,
pod velikim nebom, bez granica.
Ko voli ljude, nikad nije beznadežan!

Ovo je znači, ljubavna drama!
O GREHU I ISPAŠTANJU

Da li je, obeležen poreklom i okolnostima, čovek predodređen da bude grešan ili je, zapravo, sam kreator sopstvenih zabluda, lutanja i nadanja?
Koliko smo spremni da priznamo da se u spletu naizgled bezazlenih slučajnosti krije suština okajavanja "problematične" prošlosti?
vatra i led (female, 35)
#27: (2007-06-05 14:30)
Pozorisne predstave
SNP -Novi Sad

Greta, stranica 89 - komedija

Pillowman - crna komedija

Nahod Simeon - drama, višestruko nagrađena

Rasprave - komedija

Troil i Kresida

Gledao sam ih u zadnjih par meseci, sve su vrhunske i preporučujem da ih, ako imate mogućnosti, ne propustite.
Flymark (male, 32)
GIVE ME A CHANCE TO SHINE AND I'LL BLIND THE WORLD
samsasvimsam
#28: (2008-04-15 06:52)
Pozorisne predstave
buba u uhu i let iznad kukavicjeg gnjezda bdp,daje se vec godinama ,uvek dupke puno
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
NEDOVOLJNO DOBAR
#29: (2008-09-07 08:51)
Pozorisne predstave
i u pozorista vlada mafija,nemojte da mislite da tamo nema.recimo nebojsa bradic je prvi.sukob interesa bato.vreme ti je da letis.ispada da krusevac ima najvise predstava u srbiji.malo morgen
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
total: 29, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis