Romance Cafe forums

All forums

Jedno prilično glupo pitanje  

views: 389, replies: 6 LOCKED
DrveniKostur
#1: (2005-06-21 03:11)
Jedno prilično glupo pitanje...
ok, pretpostavimo da se upravo nalazimo u postelji sa voljenim bićem i u toku smo vođenja ljubavi sa njim. i bez obzira na svu našu temeljnu fokusiranost na intimni odnos, ipak u nekom kutku nas svakako da i dalje egzistira prisutna svest o efektu staklene bašte i globalnom zagevanju i kako se oba ova činioca negativno odražavaju na ekologiju i meteorološku ravnotežu planete. neki hrabriji naučnici iznose podatke koji govore da je samo pitanje dana kada će nas pogoditi novo ledeno doba. i tako, da li vas to saznanje - da uskoro može biti kraj - dodatno motiviše da dok vodite ljubav pružite svoj maksimum?
DrveniKostur is no longer member of Romance Cafe
#2: (2005-06-21 03:43)
Boli me racku za ekologiju i meteorologiju... ...Ja bih bash,bash voleo da zaladi malo vishe...Utice mi na...koncentraciju...mlogo bre klizavo...
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
#3: (2005-06-21 04:55)
ma ja sam za zene ledeno doba bolje da one misle kako da me zagreju... ko jos misli dok......
voja79 (female, 54)
no way
Please note: VIP members do not see advertising
maski
#4: (2005-06-21 08:16)
kazzem ja - predigra("jedno prilicno glupo pitanje...") i predjelo su bolje od svega ostalog zajedno (text blabla)....
maski is no longer member of Romance Cafe
luna

VIP
#5: (2005-06-21 09:25)
voja79: ma ja sam za zene ledeno doba bolje da one misle kako da me zagreju... ko jos misli dok......

Hocesh da kazesh da si DEDA MRAZ
pa koja te zagreje dobija VELIKIiii POKLOnnn
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
milex
#6: (2005-06-21 11:32)
DrveniKostur: ok, pretpostavimo da se upravo nalazimo u postelji sa voljenim bićem i u toku smo vođenja ljubavi sa njim. i bez obzira na svu našu temeljnu fokusiranost na intimni odnos, ipak u nekom kutku nas svakako da i dalje egzistira prisutna svest o efektu staklene bašte i globalnom zagevanju i kako se oba ova činioca negativno odražavaju na ekologiju i meteorološku ravnotežu planete. neki hrabriji naučnici iznose podatke koji govore da je samo pitanje dana kada će nas pogoditi novo ledeno doba. i tako, da li vas to saznanje - da uskoro može biti kraj - dodatno motiviše da dok vodite ljubav pružite svoj maksimum?

ne moze....ajd sledece pitanje
milex is no longer member of Romance Cafe
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis